Am pregătit o listă cu cele mai frecvente întrebări. Dacă nu găsiți răspunsul aici, vă rugăm să ne scrieți întrebarea dumneavoastră.

Î: Mi-e teamă să lucrez cu o afacere de tip licenţă. Aș prefera să fiu angajat, este „mai sigur”.

R: Este foarte greu să va creşteţi veniturile atunci când sunteți angajat cu un salariu fix. Scopul nostru este de a dezvolta o echipă de oameni care să se distreze cu munca lor, în acest mod vor avea succes şi vor câştiga şi bani. Suma veniturilor depinde de dvs. și managerul este aici pentru a vă ajuta să începeți afacerea. Ca şi consultant de afaceri TIENS, aveți planul de compensare, locul de muncă și tot ajutorul din partea companiei. Lucrați cu managerul / sponsorul dvs., care vă va oferi toate sfaturile în orice moment. Programul dvs. de lucru este stabilit în mod ferm și se bazează pe experiența pe termen lung pentru a vă călăuzi pe drumul către succes.

Î: Cum funcționează cooperarea?

R: Cu fiecare consultant de afaceri nou, se încheie un contract de reprezentare de vânzări. Contractul se încheie în două exemplare. Odată ce contractul a fost semnat de noul consultant de afaceri, ambele copii ale contractului sunt trimise spre semnare către TIENS și, după semnare, un exemplar, este trimis înapoi la noul consultant de afaceri. Un exemplar va fi primit de dvs. (consultant de afaceri) și o copie va fi primită de compania reprezentată, TIENS.

Î: Cum pot să închei Acordurile de vânzare (Contractul de comerciant)?

R: Contractul de agenție este valabil și efectiv de la data semnării de către ambele părți și este încheiat pe o perioadă nedeterminată de timp. Contractul de agenție poate fi reziliat prin acordul scris al părților, retragerea din acest contract pentru încălcarea obligațiilor de către cealaltă parte sau prin notificarea scrisă fără a da nici un motiv.

Î: Care este sarcina principală a unui consultant de afaceri?

R: În prezent, activitățile de vânzări pe teren au loc în cadrul unei prezentări a produselor și serviciilor bazate pe invitația dvs. Majoritatea distribuitorilor continuă să lucreze sub formă de prezentări la domiciliu, deoarece această metodă de vânzare este încă foarte reușită, iar mulți consultanți de afaceri și clienți se simt mai confortabili în acest fel, deoarece experiența personală este netransferabilă.

Î: Trebuie să cumpăr produse TIENS la început pentru a le putea vinde?

R: Munca pentru TIENS nu funcționează ca o vânzare de tip piramidal, la TIENS, nu cumpărați produse în inventar și nu puneți bani în ea dacă produsele nu sunt vândute efectiv. Principiul vânzărilor se bazează pe comenzile din depozit.

Î: Nu cunosc produsele TIENS, nu oferiti niciun training?

R: Desigur, nici un nou venit nu poate cunoaște bine sortimentul și calitatea produselor. Desigur, formarea noilor consultanți de afaceri este o chestiune de necesitate. Cunoscând produsele TIENS și calitatea acestora este indispensabilă pentru distribuitori. Toți distribuitorii de noi afaceri ar trebui să urmeze o formare GRATUITĂ și să aibă loc fie la sediul central din Bucureşti, fie sub formă de cursuri și seminarii în toată țara. În calitate de distribuitor TIENS veți fi întotdeauna informat despre calendarul acestor evenimente. Suportul va fi furnizat și de sponsorul dvs., în baza căruia veți fi înregistrat.

Î: Eu nu sunt un om de afaceri.

R: Dacă consideraţi că nu sunteţi un om de afaceri, uitaţi  acest aspect. Veniţi și încercaţi. Nu este altceva decât comunicarea cu oamenii și comunicați cu oamenii în fiecare zi la fiecare pas. Comunicarea este o problemă comună. În curând vă veți simți foarte confortabil. În plus, TIENS oferă o serie de sesiuni de formare practică în care profesioniștii în vânzări vă pot ajuta cu abilitățile de comunicare şi vânzare.

Î: Cât pot câștiga?

R: Vă interesează cât de mult veți câștiga în TIENS?

Veniturile simplificate provin din două părți:

  • Procentajul vânzărilor de 20-48%
  • Numărul de persoane cu care sunteți ocupat și activitatea acestora

De asemenea, veți beneficia de o reducere de 48% pentru toate produsele TIENS

Î: Cum pot cumpăra clienții produsele TIENS?

R: Foarte uşor. Aceştia fac pur și simplu o comandă cu dvs. fie printr-un formular de comandă, fie online. Există, de asemenea, posibilitatea de a lua personal produsele de la depozitele din ţară sau de la sediul central din Bucureşti.

Back to Top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial