Prefață

Filosofia Grupului TIENS

Promovarea sănătății la nivel global prin asumarea unui puternic simț al responsabilității sociale.

 

În fiecare zi, peste 30 de milioane de familii, din 190 de țări ale lumii, se bucură de beneficiile produselor naturale, pentru menținerea și redobândirea sănătății, oferite de renumita companie chineză TIENS.

Gama sa de produse este inspirată de 5.000 de ani de tradiție chineză în domeniul menținerii sănătății.

 

În fiecare zi, miile de angajați, alături de Partenerii Independenți TIENS de pe întreg mapamondul, își trăiesc misiunea de a promova un stil de viață sănătos, natural și independent. Mesajul și activitatea acestora se fundamentează pe concepte precum sănătate, prosperitate, spirit antreprenorial, compasiune și speranță.

 

Inspirate de această viziune, personalități și companii de renume precum Microsoft, Pfizer, IBM sau China Telecom au construit parteneriate strategice solide cu Grupul TIENS, creând o platformă globală ce integrează afaceri din variate domenii.

 

Consultanții Independenți TIENS sunt pasionați în ceea ce întreprind pentru atingerea obiectivelor proprii și ale companiei: susținerea și redobândirea sănătății prin asumarea unui puternic simț al responsabilității sociale, contribuind la construirea și dezvoltarea unei afaceri de talie mondială. Acest puternic obiectiv beneficiază de conducerea strategică a Fondatorului și Președintelui TIENS, domnul Li Jinyuan, servind viziunii sale de a oferi „Sănătate deplină pentru întreaga lume”.

 

Grupul TIENS este o uriașă corporație globală de mare succes, ale cărei deziderate constau în amprentarea pozitivă a sănătății populației la nivel mondial, crearea de oportunități antreprenoriale și redarea speranței într-un viitor mai prosper. Cu rădăcini adânci în cultura profundă a Chinei, TIENS a devenit rapid un brand planetar, apreciat de consumatorii de pretutindeni.

 

Vă invităm să parcurgeți prezentarea Grupului TIENS, bucurându-vă de povestea sa de succes, cu șansa de a deveni chiar dumneavoastră parte din ea.