Istoric – brand global, cu rădăcini orientale

Grupul TIENS respectă filosofia de a fi „în slujba societății redând sănătatea omenirii” și își susține activ responsabilitatea socială ce îi revine ca mare corporație. Până în prezent, TIENS a donat peste 1,5 miliarde de yuani către proiecte caritabile și de binefacere.

 

În 1995, domnul Li Jinyuan fonda Grupul TIENS în provincia chineză Tianjin. În același an, compania se lansează pe piața internațională, evoluând de atunci pe coordonatele unei afaceri globale cu extindere în domenii precum biotehnologie, managementul sănătății, turism, educație, investiții financiare și imobiliare.

 

Cu operațiuni în peste 190 de țări, Grupul TIENS înființează filiale comerciale în 110 țări și încheie parteneriate strategice alături de companii mondiale de top. În prezent, TIENS deține un portofoliu de produse inovator și variat ce include suplimente nutritive, aparate pentru menținerea și redobândirea sănătății, produse de uz casnic și produse pentru îngrijire personală și înfrumusețare. Consecvent viziunii sale „Sănătate deplină pentru întreaga lume”, Grupul TIENS acordă un rol esențial în strategia de dezvoltare extinderii Parcului Industrial Internațional pentru Sănătate și a Universității Internaționale TIENS, construite pe o suprafață totală de 4,22 kilometri pătrați, printr-o investiție de peste 17 miliarde de yuani (2 miliarde de euro).

Parcul Industrial Internațional pentru Sănătate TIENS este un complex multifuncțional, ce include facilități de cercetare-dezvoltare, testare, producție, control al calității, facilități medicale, hoteluri, centre de conferințe și multe altele.

 

În prezent, Grupul TIENS este o organizație încrezătoare în propriile forțe, plină de avânt în materializarea viziunii sale, „Sănătate deplină pentru întreaga lume”, ce își propune să ajungă în clasamentul revistei Fortune, Global 500. Grupul TIENS își va atinge obiectivele prin creșterea rețelei de vânzări, îmbunătățirea calității serviciilor și perfecționarea operațiunilor internaționale.