Arhitectura brandului

Logoul Grupului TIENS

Modelul grafic asemănător cu cel a trei frunze alipite reprezintă planiglobul și reflectă strategia de dezvoltare internațională a companiei. Forma de frunză semnifică natura și sănătatea, culoarea galbenă simbolizează soarele și prosperitatea, iar culoarea verde reprezintă pământul. Liniile suprapuse peste toate cele trei frunze reprezintă strategia de dezvoltare globală a Grupului TIENS, o afacere bazată pe interconectare și pe oameni.

Centrul Internaţional de Management al Sănătăţii Tai Ji Sun

Tai Ji reprezintă universul ca sursă a tuturor lucrurilor și dezvoltarea sa de la neant la întreg, fiind elementul de fundament al culturii chineze de menținere a sănătății. Logoul este inspirat de reprezentarea grafică a Universului, exprimând echilibrul dintre Yin și Yang, simbol al susținerii sănătății la nivel mondial.

Divizia comercială All-Legend include investiţii hoteliere, de management al ospitalităţii, turism, management imobiliar, cultură şi media

Marca All-Legend cuprinde: Hotelul Internațional și Centrul de Convenții All-Legend, Clădirea VIP Huatang All-Legend, Hotelul All-Legend Royal Spring (7 stele), Hotelul All-Legend International (4 stele), Hotelul All-Legend Business (4 stele), Hotelul All-Legend Conference, Resortul All-LegendHoliday, Hotelul All-Legend Express, agenția imobiliară All-Legend, agenția internațională de turism All-Legend, precum și compania Aofeng Media.

Institutul de Cercetare Bioştiinţifică şi Tehnologică TIENS

Centrul de Cercetare-dezvoltare TIENS susține atât divizia de vânzări directe, cât și alte operațiuni ale Grupului.

Colegiul Internaţional TIENS de Administrare în Afaceri

Oferă instruire echipelor de management și marketing ale Grupului TIENS, precum și celor interesați de dezvoltare și educație.

Şcolile Internaţionale TIENS de Administrare a Afacerilor

Divizia de Suplimente Nutritive și Aparate TIENS pentru menţinerea şi redobândirea sănătăţii

Prin integrarea a 5.000 de ani de cultură chineză în domeniul menținerii sănătății cu inovațiile de ultimă oră ale biotehnologiei, Grupul TIENS oferă beneficii pentru sănătate tuturor celor care decid să își îmbunătățească calitatea vieții.

Produsele TIENS pentru îngrijire personală şi înfrumuseţare

Aprotie Circe - un ten care zâmbește îți deschide poarta spre fericire. Pentru că dragostea nu cunoaște vârstă.

DiCHO, gama de produse TIENS pentru uz casnic

Foarte eficace și cu efecte de durată, aceste produse contribuie la crearea unui mediu de viață curat și confortabil. DiCHO simplifică rutina de întreținere a casei.