Spitalul și Centrul Internațional de Management al Sănătății Tai Ji Sun

Integrate Parcului Industrial Internaţional pentru Sănătate TIENS, Spitalul şi Centrul Internaţional de Management al Sănătății Tai Ji Sun, în suprafaţă de 28.000 de metri pătraţi, alcătuiesc cel mai mare şi important institut de management al sănătăţii din China.

Finanţat de Grupul TIENS, acesta furnizează clienţilor săi internaționali, servicii complete sau punctuale, individualizate şi de înaltă calitate în managementul sănătăţii.

Având cele mai sofisticate echipamente şi experţi de mare autoritate, cu o filozofie impecabilă a serviciilor şi un flux optim al operațiunilor, Tai Ji Sun nu are competitor în domeniu. În domeniul depistării precoce a tumorilor, echipamentul de scanare oferit de Tai Ji Sun este cel mai modern, precis, amănunțit şi sigur din întreaga Chină, oferind Tai Ji Sun o bază solidă pentru prevenirea, diagnosticarea şi tratarea cancerului.

Tai Ji Sun îşi dedică eforturile construirii unei platforme de management al sănătăţii de clasă mondială pentru control și diagnostic, depistare precoce a tumorilor şi tratament individualizat.