Centrul Internațional de Conferințe TIENS

Înconjurat de un curs de apă artificial, Centrul Internaţional de Conferinţe TIENS, cu o suprafaţă totală construită de 27.800 metri pătraţi, se aseamănă cu un balon ce se înalţă spre cer, având un design original şi luxos, o apariţie modernă şi graţioasă. Centru cultural de clasă mondială, acesta integrează facilităţi pentru spectacole complexe, expoziţii artistice, evenimente de modă şi divertisment, precum şi conferinţe şi instruiri. Poate asigura organizarea de conferinţe cu până la 7.000 de participanţi. Centrul dispune de o sală de cinema în suprafaţă de 512 metri pătraţi, echipată cu cea mai avansată tehnologie dinamică de cinema 4D.

Sala multifuncţională Shanghai, cu până la 500 de locuri, poate fi folosită pentru întâlniri, instruiri, recepţii şi expoziţii internaţionale, fiind modulabilă în diferite formate şi dimensiuni, pentru a satisface cerinţele specifice ale clienţilor.

Sala principală, cu o arhitectură pe mai multe nivele, are 1.066 de locuri, o suprafaţă de 1.024 metri pătraţi şi dispune de facilităţi complete de lumini şi sonorizare. Datorită sistemului avansat de traducere simultană în 7 limbi, sala îndeplinește condiţiile pentru organizarea celor mai pretențioase conferinţe internaţionale.

Cu o suprafaţă de 4.534 de metri pătraţi, marele Centru Global pentru Evenimente TIENS poate găzdui simultan 4.130 de persoane, permiţându-le să se bucure de performanţele avansate ale sistemelor acustice, optice şi video, de ultimă generație. Conceput de către preşedintele Li Jinyuan ca platformă educaţională internaţională completă pentru colaboratorii TIENS de pretutindeni, Centrul Internaţional de Conferinţe TIENS va deveni centrul de instruiri de elită al companiei.